TANSSITEATTERI STUDIO SOLU RY. on heinäkuussa 2010 rekisteröity yhdistys, jonka pääasiallisena tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää tanssiteatteritoimintaa Lapissa. Omien harjoitustensa lisäksi Solu kurssittaa ja kouluttaa, sekä pitää tunteja.
Solulta voi myös tilata esityksiä joko valmiista ohjelmistosta tai tilaustyönä.
Solukoloa voi myös vuokrata vaikkei olisikaan Solun jäsen.
Ryhmään otetaan uusia jäseniä yleensä syksyisin, erikseen järjestettävän infotilaisuuden yhteydessä. Vapaamuotoisella hakemuksella voi hakea myös kesken kauden.

Studio Solun aktiivijäseneksi voi liittyä kuka tahansa henkilö, jonka hallitus kelpuuttaa. Aikaisempi tanssikokemus on suotavaa mutta myös muita erityistaitoja arvostetaan. Tärkeimpänä meriittinä pidetään kuitenkin kykyä sitoutua asetettuihin tehtäviin, kuten harjoituksiin, joita pidetään viikoittain.


Perustaja ja taiteellinen johtaja Outi Kallas on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri ja aloitti syyskuussa 2014 Tanssi-Liiketerapiaopiskelut Eino Roiha Instituutissa Jyväskylässä, josta valmistuu joulukuussa 2017. Tanssiteatteri Studio Solu tarjoaakin nykytanssi- ja aikuisbalettituntien rinnalla myös tanssi-liiketerapiamenetelmäohjausta ja REH-tunteja, sekä ryhmille että yksilöohjattaville.
Näitä voi tilata myös esimerkiksi työpaikkojen virkistys- Tyky- ja koulutustilaisuuksiin.

Studio Solu ei maksa palkkaa jäsenilleen ja rahoittaa toimintansa kurssituksilla, opetuksilla, esiintymisillä ja jos tuuri käy, niin apurahoilla. Sponsorointiin suhtaudumme suopeasti.
Puhelin: Outi Kallas, 044- 5891902