TANSSITEATTERI STUDIO SOLU RY. on heinäkuussa 2010 rekisteröity yhdistys, jonka pääasiallisena tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää harrastajatanssiteatteritoimintaa Lapissa. Omien harjoitustensa lisäksi Solu kurssittaa ja kouluttaa, sekä pitää tunteja. Solulta voi myös tilata esityksiä joko valmiista ohjelmistosta tai tilaustyönä. Solukoloa voi myös vuokrata vaikkei olisikaan Solun jäsen.

Ryhmään otetaan uusia jäseniä yleensä syksyisin, erikseen järjestettävän infotilaisuuden yhteydessä. Vapaamuotoisella hakemuksella voi hakea myös kesken kauden.

Perustaja ja taiteellinen johtaja Outi Kallas on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri ja tanssi-liiketerapeutti. Tanssiteatteri Studio Solu tarjoaakin nykytanssi- ja aikuisbalettituntien rinnalla myös tanssi-liiketerapiakursseja ja REH-tunteja, sekä ryhmille että yksilöohjattaville. Näitä voi tilata myös esimerkiksi työpaikkojen virkistys- Tyky- ja koulutustilaisuuksiin. (www.aihku.com)

Yhteydenotot: studio.solu@luukku.com tai Facebookissa. Puhelin Outi Kallas, 044 5891902.

Tanssiteatteri Studio Solun kirpputori on auki tiistaisin taas elokuusta eteenpäin klo 11.15-16.00.

Tule tekemään löytöjä pikkurahalla, juttelemaan ja kahville.Tarjolla mm. käytöstä poistettuja esitysvaatteita, pienesineitä, mattoja, tauluja, kenkiä, pehmoleluja ja kaikkea kummallista.


Tiistaisin myös aamuKundalini klo 10-11. Hinta 5 e, ilmoittatumiset suoraan Outille tai lomakkeella.

Tutustu myös Aihkun tarjontaan www.aihku.com

TLIATTAVISSA NYT

TANSSIJAN KYMMENEN KÄSKYÄ on noin 15 minuutin kokonaisuus joka läpikäy kymmenen tarkeintä ohjenuoraa tanssijalle, jotta hän elämästään selviäisi hengissä.

Taidokas, huumorilla höystetty esitys on tilattavissa pikkujouluihin, illanistujaisiin, virkistyspäiviin tai vaikkapa taloyhtiön hallituksen kokoukseen.

Yhteydenotot studio.solu@luukku.com tai suoraan Outiin. Hinta 450€.

Teksti Outi Kallas

Koreografia Outi Kallas ja työryhmä

Musiikki kooste Mozartista Kansikseen

Esiintyjinä viisi upeaa Solutanssijaa

"Viides käsky: Älä aseta itseäsi alttiiksi anoreksialle, kulumille tai viruksille. Jos näin kuitenkin käy, älä tunnusta vaan vetoa mielenterveydellisiin ongelmiin. Niitä on kaikilla."

Tanssiteatteri Studio Solun Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa tukea toimintaamme ja olla yksi meistä.

Kannatusjäsen, eli Tukisolu:

  1. maksaa jäsenmaksua
  2. saa käydä katsomassa Solun esityksiä opiskelijahintaan/maksutta työpanosta vastaan
  3. saa ostaa Solun logolla varustettuja vaatteita Soluhintaan
  4. saa osallistua Solun virkistystapahtumiin
  5. saa osallistua Solun vuosikokoukseen ilman äänivaltaa
  6. saa alennusta Studio Solun järjestämistä opetustunneista, kurssituksista ja muista tapahtumista, esimerkiksi treenitunneista.

Tukisoluksi haluava tekee vapaamuotoisen ilmoituksen Studio Solun hallitukselle sähköpostitse (studio.solu@luukku.com). Jäsenyys vahvistetaan maksamalla jäsenmaksu Studio Solun tilille annettuun eräpäivään mennessä.

Haluatko itsellesi Solukassin? Upea kangaslaukku sekä Solun että tanssi-liiketerapia Aihkun logolla vain 15e.

Kummankin logon suunnittelusta vastaa tanssija Johanna Keiski.


Solupipossa pää ei palele eikä meno hidastu. Saatavilla sekä mustana että harmaana. 15e.


Studio Solun t-paidassa kehtaa kulkea vaikka ulkomailla. Kumpi on sinun värisi, musta vai valkoinen? 25e.


UUTISET/NEWS

TAAJAMAA ja AVOIMET OVET (23.04.2019)
Taajama, lyhyt monologi viisikymppisyydestä. LISÄESITYKSET Tanssiteatteri Studio Solulla, osoitteessa Pohjolankatu 10, Rovaniemi. (Tilaan pääsee myös hissillä.)..

11.03.2019  Taajama
06.02.2019  Solun tulevaa ohjelmistoa
07.11.2018  Välipäivän Vaganovat