Hän on yhtä maailmankaikkeuden kanssa - jaettua tajuntaa

28.05.2021

Hän on yhtä maailmankaikkeuden kanssa -jaettua tajuntaa Korundissa 6.6. klo 15

Esiintyjät: Esa Meltaus, Marjukka Rautio, Veera Turpeinen
Teksti ja sommittelu: Outi Kallas
Musiikki: kooste
Valot: päällä
Kesto: 30-60 min

Vapaa pääsy
Ei tarjoilua


Työryhmän esittely:

Esa Meltaus on Vikajärvellä syntynyt lappilainen. Pari lyhyttä yritystä muuttua eteläisemmäksi ihmiseksi mutta ei se onnistunut. Paatunut vesivärimaalari. Piirustuksen ja maalauksen yliopisto-opettaja Lapin yliopistossa. Opiskelua Savonlinnan taidelukiossa ja Turun piirustuskoulussa.

Marjukka Rautio on kotoisin meren ääreltä Espoosta. Sieltä käsin polku on mutkitellut pitkin Suomea ja ulkomaita. Viimeisimpinä vuosina arjen kuviot ovat asettuneet Rovaniemelle, joka tuntuu nykyään kodilta. Tällä hetkellä elämässä on meneillään taitekohta ja tulevaisuus on avoinna. Hän kuitenkin haaveilee, että siihen sisältyisi tavalla tai toisella mahdollisimman paljon tanssia!
Koulutukseltaan toimintaterapeutti sekä tanssija.

Veera Turpeinen on syntyperäinen Rovaniemeläinen. Elämä vei hetkeksi mennessään eteläiseen Suomeen mutta tällä hetkellä jalat ovat taas tiukasti kiinni pohjoisen maaperällä. Vapaa-aikaa vauhdittaa vilkas koiraneiti. Koulutukseltaan tanssija ja eläintenhoitaja.

Outi Kallas on Tampereella syntynyt savolainen, joka on kulkeutunut Rovaniemelle sekä pakotettuna että vapaaehtoisesti. Nykyisin asettunut joen rannalle ehkä jopa loppuiäkseen.
Elämän sykkeessä kiinni pitävät lapset, hektinen elämä ja alati läsnä oleva sattuman mahdollisuus. Koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri ja tanssi-liiketerapeutti.