Tue tanssiteatteri Studio Solua!

19.03.2020

Arvoisat seuraajamme, kannatusjäsenemme, katsojamme, tuttavamme ja ystävämme!

Tanssiteatteri Studio Solun toiminta pyörii pääosin oppilasmaksujen ja lipputulojen varassa. COVID-19 ja tästä johtuvat ohjeistukset ovat aiheuttaneet sen, että joudumme perumaan paitsi joitakin opetustuntejamme, myös siirtämään kevääksi suunnittelemamme esitykset ja ensi-illat hamaan tulevaisuuteen.

Sisaryrityksemme Aihkun tanssi-liiketerapiaryhmien lähes kaikki kevään etukäteen varatut tanssi-liiketerapiavaraukset ovat peruuntuneet. Ymmärrettävästi, koska asiakkaat ovat pääasiassa riskiryhmiin kuuluvia.

Tanssiteatteri Studio Solu viettää tänä vuonna virallista 10-vuotisjuhlaansa. Omassa tilassamme olemme saaneet olla jo viisi vuotta. Tiemme on ollut kivinen mutta antoisa. Vuodelle 2020 olemme ladanneet ja suunnitelleet paljon. Alkuvuosi näytti lupaavalta ja monta vuosien varrella eteen tullutta ongelmaa on alkanut pikkuhiljaa ratketa. Kunnes se pahin tapahtui. Meistä johtumattomista syistä toimintamme pysähtyy lähes kokonaan ja jo pelkkä vuokran maksaminen muuttuu mahdottomaksi.

Taloutemme on suuressa vaarassa koronaviruksesta johtuvien ohjeistusten ja karanteenien vuoksi. Teemme kaikkemme, ettemme joudu hautaamaan Studio Solua ja luopumaan omista tiloistamme.

Näin ollen pyydämme apua sinulta. Jos haluat ja pystyt, osallistuthan? Jo 5-10 euron lahjoitus Tanssiteatteri Studio Solulle auttaa meitä tekohengittämään pahimman yli.

Kiitos.

Tanssiteatteri Studio Solun tilinumero: FI95 3939 0059 4667 89

Viestikenttään: Koronatuki 2020

Tanssiteatteri Studio Solun hallitus