Uusien (ja vanhojen) Solujen info-ja koetanssitilaisuus 2.11.

26.10.2021

Uusien (ja vanhojenkin) Solujen info- ja koetanssitilaisuus

Tanssiteatteri Studio Solu on heinäkuussa 2010 rekisteröity yhdistys, jonka pääasiallisena tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää harrastajatanssiteatteritoimintaa Lapissa. Omien harjoitustensa lisäksi tanssiteatteri Studio Solu kurssittaa ja kouluttaa, sekä pitää viikoittaisia tanssitunteja.

Tanssiteatteri Studio Solun perustaja ja taiteellinen johtaja on Outi Kallas, joka on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri ja tanssi-liiketerapeutti. Haemme nyt pitkästä aikaa uutta, innokasta verta joukkoomme. Tanssitaito on hyvä etu, enemmän kuitenkin etsimme persoonia ja arvostamme kaikenmoista erityisosaamista. Soittotaito, väärinpäin puhuminen, raajojen muljauttelu, matemaattisuus, visuaalisuus, savolaisuus ja mitä nyt ikinä keksitkään, on jo iso askel kohti Solulaisuutta.

Solulaiset treenaavat kerran viikossa avoimella nykytanssitunnilla, jonka jälkeen pidetään Solujen sisäiset harjoitukset. Kokoontuminen tiistaisin tai lauantaisin.

Info- ja koetanssitilaisuus järjestetään tiistaina, 2.11. klo 17-19 tanssiteatteri Studio Solulla, osoitteessa Pohjolankatu 10. Päälle vaatteet, jossa voit liikkua. Alaikäraja 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään, eli rinta rottingilla paikalle!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot outi.kallas@pp1.inet.fi