Vinyasajoogan alkeiskurssi 9.-11.7.2021

17.06.2021

Vinyasa on dynaaminen joogaharjoitus, jossa liikutaan jooga-asennosta eli asanasta toiseen hengityksen tahdissa. Kurssilla lähdetään liikkeelle aivan perusteista ja välillä pysähdytään tarkastelemaan joitain asanoita tarkemmin, jotta löydät oman kehosi version niistä. Aiempaa kokemusta joogasta et siis tarvitse.

Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle, itse joogaharjoitus kestää noin 1,5 tuntia. Ota mukaan vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua, vesipullo sekä joogamatto mikäli sellaisen omistat. Studion Solun tiloissa on mattoja, joita voi lainata jos omaa ei ole.

Kurssin vetäjä Katriina Korhonen on kouluttautunut Vinyasajoogaopettajaksi (200h) vuonna 2018 Espanjassa Green Lotus Yoga -koulun Carol Murphyn johdolla. Syventävän opettajakoulutuksensa (300h) hän suoritti vuonna 2020 Sampoorna Yoga -koulussa Intiassa. Lisäksi hän on opiskellut joogan filososofiaa (50h) intialaisen opettajan Sudhir Rishin perustamassa Sthira Yoga -koulussa.

Opetuksessaan Korhonen painottaa yksilöllisen anatomian kunnioitusta ja turvallisia kehon linjauksia. Joogan tarkoitus ei hänen mielestään ole tehdä kenestäkään parempaa ihmistä, vaan auttaa näkemään se upea yksilö, joka jokainen meistä jo on - armollisuuden ja huumorin kautta!

Kurssin hinta 50 euroa. Mukaan mahtuu 10 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset katriina.h.korhonen@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aikataulu:

perjantaina 9.7. klo 18-20
lauantaina 10.7. ja sunnuntaina 11.7. klo 10-12

Tanssiteatteri Studio Solun tiloissa Pohjolankatu 10.
Lisätietoa opettajasta: katriinako.weebly.com