Tanssi-liiketerapia on monitieteinen ala, jossa tanssi luovana ilmaisu- ja taidemuotona yhdistyy psykologian tieteeseen. Tavoitteena on hyvinvoinnin tukeminen hahmottamalla ihmisen eletyn kehon kokonaisuutta monikerroksisesti ja kokonaisvaltaisesti.. Tanssi- ja liiketerapia on kuntoutus- ja hoitomuoto, joka kuuluu luoviin taideterapioihin. Siinä kehotietoisuuden, tanssin ja liikkeen eri osa-alueet yhdessä luovan prosessin kanssa mahdollistavat sensorimotorisen, emotionaalisen ja kognitiivisen kokemisen tasojen integraation ja toimivat terapeutin ja asiakkaan vuorovaikutuksessa yksilöllisesti asetettujen hoitotavoitteiden saavuttamiseksi.


Tanssi-liiketerapia Aihku tarjoaa REH-ohjausten lisäksi teemoitettuja intensiivikursseja sekä yksilöohjausta.


Tanssi-liiketerapiasta ja REH-ohjauksista löydät lisää tietoa omilta sivuiltaan

Seuraava KEHOPOLKU alkaa lokakuussa. Mukaan mahtuu 8 - 10 osallistujaa.

Kehopolku on uusi, tanssi-liiketerapiaan, kirjoittamiseen ja luovaan työskentelyyn perehtyvä, ryhmämuotoinen työstömalli. Ryhmä kokoontuu noin kahdeksan/kymmenen kertaa ja päämääränä on tuottaa liikkeellinen esitys, jonka käsikirjoitus syntyy ryhmäläisten omista teksteistä.
Ikärajaa ei osallistujille ole. Myöskään liikunnallisuutta tai kirjoitustaitoa ei painoteta.


AVOIMET OVET-terapeutti tavattavissa

Tiistaisin klo 10.15–15.00


Tule kahville, juttelemaan, oleilemaan. Kysymään, ihmettelemään, hakemaan vertaistukea. Poistu hetkeksi kotoa, tapaa uusia ihmisiä. Täällä ei tarvitse olla reipas tai rohkea.

Terapiatiistai on uusi, matalan kynnyksen mahdollisuus tavata terapeutti ja päästä juttelemaan. Tänne ei voi varata henkilökohtaisia aikoja, ovet ovat auki kaikille. Tule kun sinulle sopii joko minuutiksi tai vaikkapa koko päiväksi.

Toimiston puolella toimii esitysvaatekirppis, johon voi tutustua ohimennen ohikulkiessaan.
Myynnissä myös astioita, tauluja, pienesineitä, kenkiä jne.
Tarjolla myös kahvia ja teetä (vapaaehtoinen maksu).


AVOIMET REH-TUNNIT MA klo 19.30-20.30 ja SU klo 15-16.

(kertamaksu 5 e käteisellä)

- tule tutustumaan itseesi ja kehoosi omilla ehdoillasi.

AAMUKUNDALINI TI klo 9-10
(kertamaksu 5 e käteisellä)

- Noin tunnin pituinen ohjattu fyysinen meditaatiohetki, Kundalini (älä sotke Kundalinijoogaan) pidetään kun ilmoittautujia vähintään neljä. Sopii kaikille.