Ketä me ollaan?

Tanssiteatteri Studio Solun ydin on talon oma ja tiivis tanssiteatteriryhmä. Ryhmä on toiminut vaihtelevilla kokoonpanoilla vuodesta 2010 lähtien ja se koostuu tanssialan harrastajista, ammattilaisista ja tanssialan koulutuksessa olevista ihmisistä. Tanssiteatteri Studio Solu harjoittelee viikottain tanssiteatteri Studio Solun omissa tiloissa Pohjolankadulla. Ryhmään otetaan uusia jäseniä yleensä syksyisin toimintakauden alussa järjestettävän info - ja koetanssitilaisuuden yhteydessä. Vapaamuotoisella hakemuksella voi hakea myös kesken kauden ja hakemukset tulee lähettää tanssiteatteri Studio Solun taiteelliselle johtajalle Outi Kallakselle. Alaikäraja jäsenille on 18 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Tanssiteatteri Studio Solu on moneen muovautuva, persoonallinen ja kaikenlaisesta syrjinnästä vapaa ryhmä.

Tanssiteatteri Studio Solu toivoo tanssiteatteriryhmän toimintaan mukaan hakevilta jo olemassa olevia tanssiteknisiä perusvalmiuksia/tanssin harrastuneisuutta. Myös muita erityistaitoja arvostetaan suuresti! 


Esitystoiminta

Tanssiteatteri Studio Solu  tuottaa vuosittain 1-2 pidempää tanssiteosta ja muita pienempiä teoksia sekä tilaustöitä. Tanssieoksia tehdään niin vierailevien koreografien johdolla kuin myös ryhmän omien jäsenten voimin. Tekemisen pääpaino on tanssiteatterissa mutta teemme myös monipuolisesti muunkintyyppisiä teoksia ja esityksiä. Teoksia esitetään niin tanssiteatteri Studio Solun omissa tiloissa, teatterinäyttämöillä, ulkona kaupungilla kuin myös näyttämötaiteelle epätavallisissa paikoissa.  

Avoin katsomo - kulturellit matalan kynnyksen iltakahvit

Avoin katsomo on Tanssiteatteri Studio Solun lanseeraama matalan kynnyksen kulttuuriklubi. Avoin katsomo - illoissa tanssiteatteri Studio Solun sali muuttuu intiimiksi kellariteatteriksi, ja näyttämö on vapaa kaikenlaisille esityksille. Avoimissa katsomoissa tanssiteatteri Studio Solun tanssijat ja vierailevat esiintyjät esittävät omia teoksiaan, ideoitaan, demojaan, puhuvat, laulavat ja kahvittelevat. Ideana on luoda rento hetki ja tila, joka antaa mahdollisuuden pysähtyä näyttämötaiteen äärelle kahvikupin kera täysin kiireettömästi.