Tanssiteatteri Studio Solun treenitunneilla on käytössä 10 x kortti. Ohessa pientä ohjeistusta:

1. Kun ilmoittaudut tunnille, saat sähköpostiisi laskun. Sen maksamalla sinut kirjataan sekä oppilaiden postituslistalle että oppilaiden face-ryhmään.

2. Ilmottaudu ensisijaisesti yhdelle tunnille, kortti kuitenkin mahdollistaa että voi käydä muillakin tunneilla joko korvaamassa poissaolojasi tai muuten vain kokeilemassa.

3. Jatkotason oppilaat eivät saa osallistua alkeistason tunneille ilman erillistä perustelua. Alkeistason oppilaat voivat tulla kokeilemaan jatkotason tunteja jos eivät pahoita mieltään.

4. Treenikortti on voimassa 8 kuukautta ostopäivästä.

5. Jos haluat treenata enemmän kuin kahdella tunnilla viikossa, sinulla on mahdollisuus ostaa samaan hintaan kuukausikortti. Tämä on voimassa 30 päivää ostopäivästä ja ajassa huomioidaan pidemmät lomat.

(Käytännössä siis kun ostat treenikortin, siihen tulee ostopäivämäärä. Jos korttisi menee täyteen ennen kuin kuukausi (30 pv.) on kulunut, olet kuukausikorttilainen. Jos ei, olet rastikorttilainen. Sinun ei siis tarvitse etukäteen tietää kumpi olet. Näinollen voit myös elellä kaksoiselämää. Kunhan muistat pyytää rastin korttiisi joka tunti. Eli mitä enemmän treenaat, sen runsaammin säästät. )

6. Treenikortti käy Studio Solun treenitunneilla, mukaan lukien Avoimet tanssi-liiketerapiaryhmätunnit, sekä joillakin kesä- ja intensiivikursseilla.

7. Tyky- setelillä meillä ei voi valitettavasti ihan vielä maksaa.

8. Jos olet Rovaniemellä vain hetken vierailulla, voit maksaa tunneilla myös kertamaksulla (14e) tai ottaa esimerkiksi viiden kerran kortin.HINNASTO 2018

KYMPPIKORTTI, normaali 132€

KYMPPIKORTTI, opisk., eläk., työtön, äitiyslomalainen, varusmies/sivari 120€

KYMPPIKORTTI Teme/Solu/Solun kannatusjäsen 102€Kortti voimassa 8
kuukautta, kuukausikortti edelleen voimassa.