Studio Solu laajentaa osaamisaluettaan! Tervetuloa joukkoomme Minttu.

Mintun esittelyteksti:

Hei kaikki! Mie olen Unelmon kauppias Minttu, pari vuotta sitten Rovaniemelle muuttanut moniosaaja Pohjois-Karjalaista.


Perustin toiminimeni Unelmo designin muutama vuosi sitten, kun valmistuin design-tekstiilien valmistajaksi. Yrittäjänä olen mm. myynyt valmistamiani käsitöitä, suunnitellut digiprinttejä, häärännyt kukkakaupassa sekä nyt vuoden verran työskennellyt paljasjalkakenkien parissa.

Miusta on hienoa uskaltaa ja kokeilla, mutta toisaalta oon myös todella mukavuudenhaluinen, mikä on aikoinaan johdattanut miut paljasjalkakenkienkin pariin.

Miulle on tärkeää, että kengissä on notkea pohja ja riittävästi tilaa varpaille. Ohuen pohjan ansiosta paljasjalkakengillä kulkee tukevasti maan pinnalla, tasapaino paranee ja jalkojen pienet lihakset aktivoituu ja vahvistuu. Vähän niin kuin ilmaista treeniä, ihan huomaamatta.

Ja mikä tärkeintä, monipuolisesta paljasjalkakenkävalikoimasta löytyy nykyisin niin avokkaita kesäjuhliin kuin lämpimiä kenkiä kevättalven paukkupakkasille, eli ne myös näyttää hyvältä!

Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan mukaviin kenkiin Pohjolankadulle!

Unelmon ovet ovat auki seuraavasti:

parittomilla viikoilla
KE-PE 11-17

parillisilla viikoilla
KE-PE 11-17
LA 11-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan, eli jos et pääse piipahtamaan aukioloaikojen puitteissa, laita viestiä, niin sovitaan molemmille sopiva aika ��.

www.unelmo.fi